Головна » Економіка » Індонезія дозволила Україні ввозити більше сільгосппродукції

Індонезія дозволила Україні ввозити більше сільгосппродукції

16.10.2016 в 11:00 переглядів: 223 коментарів: 0 Економіка
Українські виробники можуть ввозити в Індонезію не два, а 16 типів рослинної продукції.

Розширено перелік сільськогосподарської продукції, яка дозволена для ввезення з України в Індонезію. Про це посольство України в Республіці Індонезія поінформувало Державну службу України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.

У повідомленні Госпотребслужби відзначається, що асортимент українських сільгоспкультур для експорту в Індонезію істотно збільшився. Досі Україна мала право поставляти в Індонезію два типи свіжої продукції рослинного походження - пшеницю і яблука.

Тепер українські виробники можуть ввозити в цю країну 16 типів: черешню, вишню, цибуля, часник, картопля, морква, ячмінь, кукурудзу, жито, житнє і кукурудзяну муку, сорго, сою і жовтий горох.

Згідно з проведеним аналізом, саме ця продукція має найбільший потенціал на ринку Індонезії і створює для українських компаній агропромислової галузі нові можливості виходу на перспективні ринки збуту своєї продукції.

У відомстві зазначили, що для експорту в Індонезію зазначеної продукції обов'язковим є отримання Сертифікату про аналіз із зазначенням граничних показників вмісту пестицидів, мікотоксинів, важких металів і бактерій для кожного типу продукції.

Такий сертифікат в Україні видає Одеська прикордонна державна контрольно-токсикологічна лабораторія - офіційний орган, сертифікований індонезійської стороною.

Раніше повідомлялося про те, що Китай може відмовитися від української кукурудзи.
http://finance.bigmir.net/business
Важлива інформація:http://lingvoportal.blogspot.com
Фотографії по темі
Читайте також:
Комментарії 0
avatar
Copyright © 2016 INFOPORTAL