Головна » Культура » Салат "Ревнива"

Салат "Ревнива"

13.05.2016 в 08:21 переглядів: 260 коментарів: 0 Культура
Готуючись до чергового свята,  стала я міркувати над меню. Якось вже давно стало у мене традицією на кожне нове свято я готую один салатик їх вже вподобаних і кілька нових. І як завжди захотілося оригінальності. Правда ніяк не могла вирішити, що має бути в складових. Потрібно було обов'язково додати м'ясний салат, ну або хоча б курячий. Салат виявився несподіваним і мав приємний успіх, особливо у мого чоловіка. Тепер це його улюблений салат. Саме його роблю найчастіше.

Склад:

Куряче філе - 200 г (я беру грудку на кісточці, вона виходить ніжніше).
Пекінська капуста - 1/2 качана (якщо великий або 1, якщо маленький), брати тільки зелену частину.
Болгарський перець - 1 шт. (Можна взяти 1/2 жовтого і 1/2 червоного).
Кукурудза консервована - 1/2 банки.
Сир Моцарелла (маленькими кульками) - 1 упаковка.
Сухарики - 2 маленькі упаковки (я беру білі і чорні, якщо немає класичних, то беру гострі або з ом).
Мандарин - 1 шт. (Маленький).
Майонез - за смаком.

Приготування:

Куряче філе відварити, остудити і порізати на дрібні кубики.
Ріжемо капусту, тільки зелену частину.
Болгарський перець режим невеликими кубиками. Дуже красиво в салаті виглядає поєднання червоного і жовтого перцю.
Перемішуємо інгредієнти і додаємо кукурудзу.
Сирні кульки ріжемо на 4 частини і додаємо в салат.
У салат додаємо сухарики, все перемішуємо.
Мандарин видавити і полити салат соком мандарина.
Все перемішати і заправити майонезом.
Смачного!
Фотографії по темі
Читайте також:
Комментарії 0
avatar
Copyright © 2016 INFOPORTAL