Головна » Різні новини » Щодня вживається продукт, що призводить до розвитку серцево-судинних захворювань

Щодня вживається продукт, що призводить до розвитку серцево-судинних захворювань

10.05.2016 в 08:19 переглядів: 188 коментарів: 0 Різні новини
Відбулася сесія об'єднаних конференцій Європейського та Міжнародного товариств гіпертензії, на якій розглядалося, в числі інших, і питання про те, як звичайна кухонна сіль може вплинути на розвиток серцево-судинних захворювань. Фахівці були одностайні в тому, що є прямий зв'язок між кількістю вживаної солі і розвитком захворювань.

Як було відзначено експертами, населення не в достатній мірі інформовано про шкоду надмірного споживання цієї харчової добавки, також не проводяться серйозні дослідження в цій області, тому в групі ризику знаходиться велика кількість людей.

Лікарям було висловлено пропозицію прийняти до відома дану інформацію та донести її пацієнтам, щоб попередити початок і розвиток захворювань.

Доктор Норм Кемпбелл підкреслив, що необхідно надати більше обгрунтовану інформацію про шкідливість вживання солі, а для цього потрібно провести клінічні дослідження, так як практично ніде раніше не проводилися подібні експерименти.

Проте, учасники конференцій виступили з пропозицією рекомендувати пацієнтам знизити кількість солі, щоб зменшити відсоток інсультів та хворих серцево-судинними захворюваннями. Було доведено, що, якщо знизити звичайну кількість споживання мінералу хоча б на 2 грами за день, то це зменшить ризик смертності від ССЗ на 20%.

http://www.percare.ru
Фотографії по темі
Читайте також:
Комментарії 0
avatar
Copyright © 2016 INFOPORTAL